Project Paradox
Search Engine Optimization

Wij verhogen de positie van uw website, in de belangrijkste zoekmachines, op een organische manier.

Hoe gaan we te werk?

Een sterke integratie van zoekmachine optimalisatie zit vanaf de eerste lijnen code verweven in uw website of mobiele app.

Wij houden rekening met zowel de off-page als on-page SEO. Is SEO niet vanaf het begin (juist) toegepast dan kan dit de kosten doen oplopen. Zoekmachine optimalisatie is cruciaal voor uw online aanwezigheid.

social media

1. Een grondige analyse:

Bij SEO volstaat het niet meer om relevante keywords meerdere keren te herhalen in uw artikels. Aan de hand van een grondige analyse en onze uitgebreide checklist bekijken wij de 3 peilers van SEO:

  • de techniek en opbouw van uw website
  • de content van uw pagina's
  • de autoriteit

2. De correcte implementatie:

Na de grondige analyse starten wij met het implementeren. We beginnen met een nieuw zoekwoordonderzoek en de on-page SEO. We voegen headings toe en meta-tags, we verkleinen afbeeldingen waar nodig. We bekijken de laadtijd van uw pagina's, net zoals de mobiele toegankelijkheid, enz.

Daarna gaan we aan de slag met de off-page seo. Dit houdt vooral backlinking en Social Media marketing in. Heeft u nog geen Google Analytics - en Google Search Console account, dan maken wij deze voor u aan.

social media

3. De opvolging

Aan de hand van uw Google Accounts en andere tools assisteren wij u bij de opvolging van uw data. SEO-tips zullen niet ontbreken. Waar nodig zullen nog aanpassingen gedaan worden.