Wat is Project Paradox?

Ons webdesign bureau uit het Waasland bouwt niet alleen websites en webshops maar u kan ook bij ons terecht voor zoekmachine optimalisatie (SEO) en online advertenties (SEA), via Google en sociale media.

extra tijd voor uw zaak, hobby, ...

Bij Project Paradox is het simpel. Wij doen alles voor ú. Zo heeft u de kostbare tijd om meer energie in uw gezin, zaak, hobby, ... te steken en is het ook ons verantwoordelijkheid bij technische gebreken.

Met ons onderhoudspakket staat er geen limiet op het aantal aanpassingen aan uw voltooide website. U geeft ons een seintje via e-mail, telefoon of sms en wij passen het onmiddelijk aan. Als service naar onze klanten toe zijn wij dan ook 7 dagen per week, 24u. op 24u. bereikbaar. Gemakkelijk toch ?!

webdesign gericht naar de gebruiker met uw doel in gedachten.

Het design van een website is belangrijk maar de gebruiker is het belangrijkst. Het mag er dan wel prachtig uitzien maar als de totale gebruikservaring van de bezoeker (User Experience) niet goed zit, twijfelen deze niet om uw site weg te klikken. Uw bezoekers moeten zich probleemloos kunnen navigeren en met enkele clicks tot de juiste informatie kunnen wenden.

Wij maken uw internetsite met als standaard een sterke SEO. Afhankelijk van het aantal bezoekers, heroptimaliseren wij deze per kwartaal of per half jaar. Project Paradox streeft , samen met u, naar een hogere plaats in Google op een organische manier.

Wil u sneller resultaat dan starten wij voor u een online marketing campagne op via Google Adwords. Met SEA en een doelgerichte online strategie proberen wij uw online conversies te verhogen.

een website ontwikkelaar met een doel.

Wat is het doel van uw website? Wil u meer verkopen? Wilt u uw hobby delen met de wereld of een blog opstarten? Wilt u meer informatie bieden dan uw concurenten? Een site staat in het belang van zijn doel. Afhankelijk van het doel, wordt er gewerkt aan de opmaak van uw site (User Interface), de plug-ins van sociale media, de content, enz.

Is het bijv. uw wens om meer online offertes uit te schrijven? Dan moet u ook zorgen dat u duidelijk alle info online meegeeft. Men vult namelijk geen offerte aanvraag in als ze niet begrijpen wat u juist verkoopt. Maar belangrijker is dat men eerst moet weten dat dit op uw site kán. Daarom is bij project Paradox uit Oost-Vlaanderen SEO standaard.


Maakt het jezelf dus niet moeilijk, kies voor Project Paradox.

Paradox-small

Copyright (c) 2018 Project Paradox.